Sikkerhedsbelysning redder liv

Sikkerhedsbelysning

Termografering af elektriske komponenter

…..

Sikkerhedsbelysning redder liv.

Sikkerhedsbelysning sikre synlige flugtveje ved strømsvigt eller brand. Under en brand eller et tilfælde hvor al strømmen forsvinder, er det vigtigt at folk kan komme ud af en bygning. Sådanne nødstilfælde kan skabe panik blandt folk, især folk der ikke kender bygningen.

Men en korrekt sikkerhedsbelysning sat op i bygningen, undgår man at al lyset forsvinder. Hvis strømmen skulle forsvinde, sørger sikkerhedsbelysningen for at skilte og andre sikkerhedsforanstaltninger bliver belyst. Det sikrer en hurtig og sikker flugtvejsrute for alle.

Hvad er sikkerhedsbelysning?

Sikkerhedsbelysning, også kaldet panikbelysning og flugtvejsbelysning, er lys der tændes når den normale strømkilde forsvinder. Det er et nødanlæg der starter og sikrer energi til sikkerhedsbelysningen.

Sker der en ulykke, hvor der kræves en hurtig evakuering, er det altafgørende at folk kan finde flugtruterne hurtig og sikkert. Ikke blot kan folk finde hurtigt ud, men man undgår også panik i situationen.

En korrekt installeret sikkerhedsbelysning skal være mindst 1 lux på gulvene. Belysningen skal starte automatisk umiddelbart efter et nedbrud og skal kunne holde fuldt lys i mindst 30 min. Læs om kravene på Arbejdstilsynets hjemmeside.

Installation er sikkerhedsbelysning

Holmstrup & Mortensen tilbyder at stå for hele projektet eller dele af et projekt. Vi kan beregne, rådgive og installerer efter altid gældende regler. Vores mangeårige erfaring med beregning og montering af sikkerhedsbelysninger sikrer dig den mest optimale løsning.

Kontakt os gerne for yderligere oplysninger og tilbud.

Holmstrup & Mortensen

er en Stærk samarbejdspartner
vi overholder de aftalte tider
har Veluddannet personale
optimer og bruger Miljørigtige løsninger