El-installation udføres for erhverv og private

EL-installation

EL-installationer udføres til erhverv & private

…..

El-installation til erhverv og private

Holmstrup & Mortensen er et autoriseret el-installatør virksomhed, som tilbyder elinstallationer på alle niveauer. Vi er et stærkt team af elektrikere og ingeniører, som har mere end 20 års erfaring indenfor el-installationer.

Hvilke opgaver kan vi løse?

Vi kan stort set løse alle opgaver indenfor el-installation. Det er lige fra de små almindelige el-tavler i sommerhuse til store anlæg i f.eks. produktionsvirksomheder, etageejendomme, mm. Ingen opgaver er for små, ingen er for store. Vi løser installationsopgaver som projektleder, som en del at en opgave eller som rådgiver og beregner.

En aftale er en aftale

Når vi laver en aftale på en opgave, sætter vi en ære i at komme til tiden og overholde pris og leveringstider. Det er vigtigt for os at vi er til at stole på.

Hvad er en elinstallation?

En elinstallation er alt fra en simpel kontakt, til store erhvervsløsninger. De fleste ting kræver en autorisation for at udføre. Men der er også elinstallationer du selv må udføre. Det kan du læse mere om på Sikkerhedsstyrelsen hjemmeside.  Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad kan en elinstallation være?

For private kan det være:

En ny stikkontakt

Nye installationer i køkkenet

Stikkontakt eller lys i badeværelset

LED lys og spot

Energibesparende installationer

Men der er mange andre opgaver der skal løses af en aut. installatør. Kontakt os gerne for at høre hvad det kræver og få et gratis tilbud.

Holmstrup & Mortensen

er en Stærk samarbejdspartner
vi overholder de aftalte tider
har Veluddannet personale
optimer og bruger Miljørigtige løsninger