El rådgivning til erhverv og private

EL rådgivning & projektering

Ingeniør beregninger til alle el-opgaver

…..

Kompetent EL rådgivning på højeste niveau.

El-rådgivning og projektering er blevet et af vores specialer. Vi har mange års erfaring med el rådgivning og projektering af byggerier indenfor boligbyggerier, industri, butikker og kontorer for statslige- og offentlige byggerier såvel som private bygherre.

Vi tilbyder alt lige fra dimensionering af el tavler og kabler, almindelig elinstallation til tekniske tegninger med komplet dokumentation.  Under projekteringen lægger vi stor vægt på, at kunden er med i alle vigtige beslutninger, så vi finder den optimale løsning til projektet. Alt sammen beregnet og projekteret af vores el-ingeniører.

Hvad tilbyder vi?

Vi rådgiver om el i alle størrelser projekter, store som små, private som erhverv. Når vi er med i projekteringen fra starten, sikrer vi os at imødekomme de ønsker og krav der stilles, beregnet og projekteret og det er til at skabe i virkeligheden. Vi er økonomisk ansvarlige og tilbyder også rent el-ingeniør arbejde som El rådgiver og projektering.

Når vi er en del at et projekt, tilbyder vi uvildig el rådgivning med høje faglige kompetencer i et tæt samarbejde med bygherre. Vores mange årige erfaringer med forskellige opgaver giver os en stor faglig ballast, som altid kommer vores kunder til gode.

Kontakt os gerne for rådgivning og tilbud.

Holmstrup & Mortensen

er en Stærk samarbejdspartner
vi overholder de aftalte tider
har Veluddannet personale
optimer og bruger Miljørigtige løsninger