Energioptimering af el installationer hos private og til erhverv

Energioptimering af El installationer

Spar op til 65% på el-regningen
…..

Energioptimering af el for private, erhverv og offentlige institutioner

Energioptimering af El betyder besparelser på strømmen – somme tider meget store besparelser. De kan være så store at selve investeringen kan være tjent ind på bare nogle få år.

Det er heller ikke altid der skal de store ændringer til for at spare betragtelige beløb. Udskiftning af f.eks. gamle lysstofrør til LED rør giver en kæmpe forskel i forbruget. Man kan optimere de tekniske el-installationer, udskifte gammelt elektronisk udstyr, mm.

Alt for mange ved slet ikke at der kan være store besparelser at hente på selv små anlæg, f.eks. i private hjem ved en energioptimering af el installationerne.

Vores mangeårige erfaringer med mange forskellige opgaver sikre dig en stor faglig ekspertise på et meget højt niveau – og en besparelse på elregningen.

Klimavenlige løsninger

At investere i energioptimerende løsninger er ikke kun gavnligt for økonomien – men også for miljøet. Du kan være med til at nedbringe Co2-udslippet og bidrage til den grønne omstilling. Ved klimavenlige-løsninger som for eksempel solceller, jordvarme og varmepumper kan du både sænke Co2-udslippet og dine udgifter væsentligt.

Energirådgivning og tilbagebetalingstider på energioptimeringer.

I forbindelse med en energioptimering af el, tilbyder vi både rådgivning og beregningsarbejde vores el-ingeniør. Dette sikrer dig den optimale løsning på lang sigt.

Vi beregner investeringen, besparelsen og dermed også tilbagebetalingstiden på din investering. Den er typisk på 2- 6 år.

Hvilke områder kan der optimeres på?

Der er mange steder man kan optimere på. Vores specialer er:

Udskiftning til LED

Solceller

Varmepumper

Belysning

Logmålinger af forbrug

Opsætning af ladere til El biler

Automatisk belysning med sensorer

Få et uforpligtende tilbud på en energioptimering af din el installationer

Har du en ide om, at du bruger for mange penge på energi i din private bolig, i din virksomhed eller institution? Eller drømmer du om at få en mere grøn profil? Så hjælper vi dig gerne med at reducere dit energiforbrug og opnå energibesparelser.

Vi kommer forbi og laver en gennemgang at dit energiforbrug, hvor vi identificerer mulige besparelsesområder, og kommer med et uforpligtende tilbud på en energivenlig løsning. Kontakt os gerne.

Holmstrup & Mortensen

er en Stærk samarbejdspartner
vi overholder de aftalte tider
har Veluddannet personale
optimer og bruger Miljørigtige løsninger