Åbent i dag 08.00 - 14.00

Vores servicevogne er altid pakket og klar. Fra vores afdeling i Roskilde rykker vi ud på hele Midtsjælland til alle typer opgaver. Vores serviceafdeling udfører alle former for serviceopgaver – både dag-til-dag service og større, længerevarende opgaver.

Derfor skal du bruge en professionel el installatør

Hos Holmstrup & Mortensen A/S udfører vi alle former for serviceopgaver inden for el installationer. Vi holder til på Ledreborg Allé 118A, 4000 Roskilde, hvor vi altid har vores servicevogne pakket og klar. Derfor rykker vi hurtigt ud til private såvel som erhvervsdrivende, boligselskaber samt kommunale og statslige institutioner.

Hvis du har brug for en kompetent el installatør, er du velkommen til at kontakte os med det samme. Ring på tlf. 57 61 77 14 eller send os en mail via info@hmri.dk. El installationer kan variere meget fra forskellige boligområder til typer af huse og bygninger – og her trækker vi på vores mange års erfaring og brede kompetencer inden for feltet for altid at kunne løse opgaver til fuld tilfredsstillelse.

 

El installatør med fokus på sikkerhed og kvalitetssikret håndværk

Når du skal vælge en elektriker i Roskilde, Ringsted og omegn, er det vigtigt, at du vælger en samarbejdspartner, der har mange års erfaring, og som kan løse de problematikker, der måtte opstå.

Gamle el installationer kan bl.a. indebære:

  • Stor risiko for berøringsstød

Ved ældre installationer er der større risiko for, at man får stød, fordi stikkontakter ikke er pillesikret. Det vil sige, at børn f.eks. er særligt udsatte for at få stød.

 

  • Ødelagte stofledninger

Når installationerne indebærer stofledninger, er der stor risiko for kortslutninger og strømafbrydelser som resultat af ødelagte ledninger. Stofledninger udgør derfor stor brandfare.

 

  • Fejlinstallationer

I ældre installationer er der tendens til, at man opdager deciderede fejl og/mangler, fordi lovgivningen før i tiden har været anderledes, og derfor er blevet udført efter tidligere regler.

 

Hos Holmstrup & Mortensen A/S kender vi til alle risici – både i nye og ældre bygninger. Vi arbejder derfor efter den nyeste viden på området og bruger vores håndværksmæssige kompetencer til at nå sikkert i mål.

 

Din foretrukne el installatør i Roskilde og omegn

En del af vores kunder kommer fra Ringsted og Roskilde, men vi servicerer hele Midtsjælland. Vi  hjælper vores kunder med alt fra små og simple el opgaver til større og komplekse opgaver inden for elektriker-faget.

Det kan være svært at svare på, hvad prisen for el installationer er, fordi det afhænger meget af omfanget på opgaven, materialer, om der er loft- eller kælderrum samt af de eksisterende elinstallationer. Ring os gerne op, så kan vi give dig et uforpligtende tilbud.

Ring og få et uforpligtende tilbud