Hvidevare service i Roskilde og på Midtsjælland

Hvidevare service

Salg og reparation af hårde hvidevarer

…..

Hvidevare service og reparation at stort set alle mærker

i Roskilde og på Midtsjælland.

Er dine hårde hvidevare gået i stykker, kommer vi og servicerer dig meget hurtigt. Vi hjælper både private og erhverv. Vi kommer stort set altid indenfor 24 timer på hele Midtsjælland.

Vi er en virksomhed med mange års erfaring og vores servicemand betragtes af flere som ”kongen” indenfor hvidevare service. Han kan reparere stort set alt på hårde hvidevare.

Hvad med reservedele?

Vi har et meget stort og velassorteret lager med i bilen, så i det fleste tilfælde klarer vi opgave med det samme. Skulle det ske at der skal bestilles en reservedel hjem, sker det ofte fra dag til dag.

Hvilke mærker servicerer vi?

Vi udfører hvidevare service på stort set alle mærker på markedet. Men inden vi kommer ud til dig, forhører vi altid om hvilket mærke det, hvilken type, f.eks. køleskab, ovn, komfur, opvaskemaskine, så vi ikke kommer forgæves. Kan det ikke betale sig at reparerer hvidevaren, kommer vi gerne med et godt tilbud, med eller uden montering.

Hvad hvis det er strømmen den er gal med?

Hvis det viser sig at være strømmen til apparatet der er forsvundet, klarer vi selvfølgelig også det. Vi er autoriseret el-installatør, så vi sender straks en mand ud og løser opgaven og tjekker dine el-installationer.

Er det dyrt at få besøg?

Vi afregner på timepris når vi kommer ud. Er det en hurtig opgave der laves med det samme, er prisen selvfølgelig ikke den samme som hvis servicemanden skal bruge ½ time på fejlfinding. Men vores timepris er blandt de laveste, så du er altid sikker på meget høj service fra en meget erfaren mand – til laves priser.

Hvor kører vi?

Vi holder til i Roskilde, men dækker det meste af Midtsjælland, Ringsted, Sorø, Holbæk og de omkringliggende byer.

Holmstrup & Mortensen

er en Stærk samarbejdspartner
vi overholder de aftalte tider
har Veluddannet personale
optimer og bruger Miljørigtige løsninger