BYGGESTRØM TIL BYGGEPLADSER

Byggestrøm

Byggestrøm til byggepladser

…..

Byggestrøm til alle opgaver

Byggestrøm bruges ofte på byggepladser, da det i forbindelse med byggeopgaver, anlægsopgaver og renoveringsopgaver er nødvendigt at få trukket midlertidig strøm ud til de områder af byggepladsen, hvor der benyttes materiel, værktøj, anlæg og maskiner, der drives af strøm.

Vi installerer også byggestrøm som supplement til eksisterende strømkilder, eller på steder hvor der i forvejen ikke findes strøm, fx på festivaler og kræmmermarkeder eller ved opsætningen af midlertidige pavilloner.

Hvad kan vi tilbyde af byggestrøm?

Vi kan klare alle opgaver, små som store – endda meget store opsætninger. Vi har adgang til rigtig meget udstyr, som kan tilgås døgnet rundt. Det betyder vi kan tilbyde byggestrøm til alle opgaver, men skulle der opstå en akut situation, er vi i stand til at rykke meget hurtigt og få genetableret strømforsyningen hurtigt og sikkert. Vi sørger for det lovpligtige eftersyn på byggestrøm, som der skal være hver 3. måned efter gældende regler.

Byggestrøm er ikke bare byggestrøm

Vores store erfaring med byggestrøm hjælper dig uden om alle de potentielle fejl og mangler man kan komme ud i, når der skal etableres byggestrøm. Vi tager gerne hele ansvaret for opgaven fra start til slut. Vi servicerer og evt. opdaterer byggestrømmen undervejs, så unødige nedbrud undgås. Husk også at lave en god aftale på strømmen.

Midlertidig byggestrøm til arrangementer

Skal man afholde festivaler, byfester og andre større arrangementer, som typisk er over en kortere periode, rådgiver og opsætter vi også på disse områder, så eventet ikke lige pludselig står uden strøm. Kontakt og gerne for yderligere oplysninger og rådgivning.

EL tracing til byggestrøm

Bygger man i de kolde måneder, skal man være opmærksom på materiellet når temperaturen nærmer sig frysepunktet. Er der behov for sikring af frostskader, sørger vi relevant materialer ikke kommer til skade eller bliver ødelagt.

Holmstrup & Mortensen

er en Stærk samarbejdspartner
vi overholder de aftalte tider
har Veluddannet personale
optimer og bruger Miljørigtige løsninger